Trogodišnja djevojčica oduševila internet sviranjem na glasoviru

Trogodišnja djeca, poput ove djevojčica, su mala ljudska bića koja se nalaze u ključnim trenucima života. Oni otkrivaju svijet oko sebe i razvijaju se u djecu koja će uskoro u vrtić.

Zaposleni su s učenjem osnovnih vještina, kako stajati u redu, kako pravilno bojati i koja je strana koja.

Snimka zaslona: YouTube

Međutim, ova je preslatka djevojčica daleko ispred svojih vršnjaka, osobito oko jedne stvari…

Većina trogodišnjaka ne zna ni vezati cipele, zakopčavati dugmad, čitati ili pisati. No jedna je trogodišnjakinja učinila nešto nevjerojatno što se brzo raširilo po internetu.

Mala Charlotte ima tri godine i uči svirati glasovir u školi Do Re Mi u Hong Kongu. Ona je mala i slatka, a kada je došla do glasovira, žena koja ju je snimala zaželjela je da joj Charlotte odsvira nešto.

Ispada da ova malena trogodišnjakinja zna svirati više od običnih melodija. Ona je zapravo nevjerojatno talentirano dijete, a video njezinog sviranja skupio je više od 5 milijuna pogleda.

Snimka zaslona: YouTube

Charlotte svira pravi glasovir i po tipkama udara kao pravi profesionalac. Njezini mali prstići sa stilom prelaze preko tipki dok svira „Koncert u F-duru“ J. C. F. Bacha.

Ovu je elegantnu i dinamičnu skladbu napisao Johann Christoph Friedrich Bach u 18. stoljeću, a bio je deveti sin Johanna Sebastiana Bacha. Akordi ove skladbe komplicirani su, pa se vidi talent ove djevojčice.

Charlotte pjeva dok svira skladbu, i očito je uživljena u svoju izvedbu.

Kako navodi Baby Center, većina učitelja glasovira preporučuje da djeca počnu s lekcijama oko pete godine. Međutim, postoje primjeri djece koja su počela svirati sa svega tri godine.

Što se tiče Charlotte, čini se kao da je počela svirati otkako se rodila. Impresivno je kako se njezini prsti kreću po klavijaturi i kako se njezino tijelo njiše.

Snimka zaslona: YouTube

Ne sumnjamo da će Charlotte, ako nastavi u istom smjeru, za samo par godina postati majstor.

Pogledajte nevjerojatni talent ovog djeteta u video prilogu, i kako na samom kraju pokazuje da je samo malena djevojčica blagoslovljena s ogromnim darom.

..