Roditelji su pozvali cijeli svijet da se moli za njihovu bebu: Pogledajte kako izgleda 3 godine kasnije!

Svijet je ostao u čudu kada je vidio kako izgleda ova beba. Svi liječnici su joj davali slabe šanse da se izvuče, a pogledajte kako danas izgleda!

Ovako je izgledala kada je rođena…

Kada su Angela i Michael dočekali kćerkicu Naomi Joy Bakker, ni slutili nisu da će cijeli svijet brujati o njoj. Nažalost, razlog nije bio radostan. Naomi je rođena 15 tjedana prije termina, a imala je nešto manje od pola kilograma kada je došla na svijet.
Slika gdje minijaturna beba spava s prstićima kraj burme koja pored nje djeluje ogromno, postala je viralna.

I u jednom trenutku se svijet ujedinio u molitvi za ovu bebu.

Puna 142 dana je Naomi provela na odjelu intenzivne njege. U međuvremenu je dobila nadimak “čudesna beba” a roditelji su te dane proveli u strahovanju jer su šanse za njezin oporavak bile minimalne. Liječnici su upozoravali da će Naomi vjerojatno ostati bez sluha i vida, akko preživi. Prognozirali su joj još puno teških komplikacija.
Međutim, Naomi je pokazala da je jača od svega. Danas ima gotovo tri godine, sluh i vid su joj savršeni kao i ukupno zdravstveno stanje, izuzev disanja s kojim povremeno ima problema, pa ponekad mora nositi masku za kisik.
Bilo je to dugo putovanje za cijelu obitelj, ali sa sretnim ishodom. A Naomi je pokazala da čak i kada su vam podijeljene loše karte, to ne znači da je partija izgubljena!

..