Kući je došao sa napuštenom bebom: Kada ih je ugledala njegova supruga, sve joj je bilo jasno!

Dok se jednog dana vozio kući, Roni Stjuart je primjetio kako se u blizini njegove zgrade nalazi nešto čudno i bio je jako sumnjičav, zbog čega je odlučio da priđe i pogleda o čemu je riječ.

Dok se približavao ugledao je dvije bebe, dva dječaka dok se oko njih nije nalazio apsolutno niko od starijih. Pokušao je da pronađe njihove roditelje, ali to mu nije uspijevalo.

Bebe su imale samo pelene na tijelu, a bili su jako prljavi i smrdili su na đubrivo, što je izgledalo kao da ih je neko pokušao žive zakopati.

Roni se sjetio da je i prije viđao ove bebe. Naime, njihovi roditelji su s njima dolazili u crkvu u koju je i on išao sa svojom suprugom. Njihova porodica je bila jako siromašna i morali su ići u crkvu kako bi dobili nešto hrane.

Nisu mogli da shvate zašto su roditelji uradili neku takvu stvar. Ovaj bračni par imao je troje djece, ali nisu mogli da podnesu da gledaju ovo dvoje kako se pate, pa su pronašli njihove roditelje i dogovorili su se oko usvajanja.

Njegova supruga se već neko vrijeme borila sa opasnim oboljenjem, ali nije željela da odustane od ove djece.

Kasnije se na svu sreću oporavila, ali priznaje i da joj ovo petero djece daje snagu da ide dalje i da se bori za njih, kako bi mogli da imaju normalan život i sretno odrastanje.

..