RODILA SE SA MANJE OD 500 GRAMA: Zapanjila je svet a onda se desilo čudo! Evo kako izgleda 3 godine kasnije! (FOTO)

Naomi Džoj Baker rođena je 15 nedelja pre termina i imala je nešto manje od 500 grama. Svet je ostao u čudu kada je video kako izgleda ova beba. Lekari su joj davali slabe šanse da se izvuče, ali ona je pobedila!

Anđela i Majkl nisu mogli ni da zamisle da će rođenje njihove ćerkice uzdrmati svet. Njene fotografije delile su se društvenim mrežama a najviše pažnje privukla je slika gde spava kraj burme koja u tom trenutku deluje džinovska naspram ove bebe.

Puna 142 dana je Naomi provela na odeljenju intenzivne nege. U međuvremenu je dobila nadimak „čudesna beba“ a roditelji su te dane proveli u strahovanju jer su šanse za njen oporavak bile minimalne. Lekari su upozoravali da će Naomi verovatno ostati bez sluha i vida, ukoliko uopšte preživi. Prognozirali su joj još mnogo teških komplikacija.


Ceo svet se ujedinio u molitvama za nju, a Naomi je pokazala da je jača od svega!

Devojčica danas ima skoro 3 godine, zdravstveno stanje joj je savršeno i nema nikakve nedostatke osim što povremeno ima problem sa disanjem pa ponekad mora da nosi masku za kiseonik. Ova beba je pokazala svima da je želja za životom jača od svega!

(Izvor: stil.kurir.rs)

..