Majka koja je trudna 7 mjeseci i nosi trojke, odlučila je da pokrene porođaj plesom, a odjednom joj se pridružio i suprug

The Baby Mama ples se pojavio na internetu i oduševio je mnoge. Od tada mnogi ljudi snimaju svoje verzije tog plesa i objavljuju ih online. Razlog izvođenja tog plesa je taj što brojne žene kažu da su lakše započele porođaj pomoću njega.

Jedna od tih žena je i Cara Chatwin. Iz razloga što je trudna sa trojkama, dala mu je ime “Verzija trojki”. Njen stomak je bio toliko velik da su joj neki u komentarima pisali i da je lažni. Ona je bila razočarana zbog negativnih komentara jer ona smatra da treba biti ponosan zbog svih promjena tijela tokom trudnoće.

Iako su mnogi oduševljeni njnim plesom, ono što je najinteresantnije je dio kada joj se pridruži suprug Darik. Na kraju im se pridružila i kćerkica Gemma. Pogledajte ovaj interesantni nastup u videu u prilogu.

Pogledajte i podijelite video s prijateljima:

(Preuzeto sa: virealno.com)

NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Zanimljivost.com i portal Zanimljivost.com ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.