Hvalio se kako „reciklira“ frižider BACANJEM NIZ LITICU, a onda se proveo kao ČUVENI SIZIF (VIDEO) |

FOTO: PRINTSCREEN

Španska policija primorala je muškarca koji bacio frižider sa puta kod grada Almerije niz liticu, da ga podigne i odnese na recilažu i plati 45.000 evra kazne. On je pozirao pred kamerom kako, uz široki osmeh, veliki frižider baca preko bankine nizbrdo.

– Reciklaža. Hajde da recikliramo – rekao je on na snimku pre bacanja frižidera, nakon čega odlazi belim kombijem. Kasnije je on taj snimak objavio na društvenim mrežama. Međutim, španska policija ga je našla i kaznila, a kasnije je objavila snimak kako on i njegov prijatelj, moguće onaj koji je snimao prethodni incidnet, isti frižider izvlače gore.

Njemu je izrečena i novčana kazna od 45.000 evra, naređeno mu je da odveze frižider na reciklažu, a u toku je i druga istraga protiv kompanije u kojoj je zaposlen jer postoji sumnja za ugrožavanje životne sredine. Ista osoba je snimljena i kako baca veš-mašinu na drugoj lokaciji, nedaleko od Almerije.

(Preuzeto sa: beograd.in)

NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Zanimljivost.com i portal Zanimljivost.com ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.