Privedena majka (21) koja je bebicu bacala kao krpenu lutku: Ko je u pitanju i šta joj slijedi?!

Beograđane je zgrozio prizor majke koja zlostavlja bebu u Bulevaru Zorana Đinđića na Novom Beogradu.

Snimak žene u Bulevaru Zorana Đinđića u Beogradu, koja nosi bebu kao da je krpena lutka, šokirao je javnost. Nakon svega, reagovali su nadležni. Žena je privedena, a u policiji se nalazi i njen muž i troje djece, javlja beogradski “Kurir”.

Inače, u pitanju je S.S. (21) s kojom nakon privođenja, razgovor treba obaviti tužilac.

Kako se doznaje, zlostavljana beba ima samo sedam mjeseci, a pored žene se u tom trenutku nalazilo još dvoje njene djece, jedno staro četiri godine, a drugo dvije.

Majci je određeno zadržavanje do 48 sati, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršila krivično djelo Zapuštanje i zlostavljanje maloljetnog lica.

Gradski sekretar za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević je ranije istakla da je hitno dan nalog Gradskom centru za socijalni rad da preduzme mjere iz svoje nadležnosti.

Podsjetimo, užasnu scenu žene koja tretira dijete kao da je tašna i nesmotreno ga baca iz ruke u ruku snimljena je pored jako prometne saobraćajnice, javio je “Objektiv.rs“.

Ono što dodatno uznemirilo je opuštenost majke koju izgleda nije briga ni da li je neko posmatra, a kamoli da li će povrijediti bebu, prenosi “Doznajemo“.

Haber.ba

..