Bio je najljepši neženja BIVŠE JUGOSLAVIJE, A ONDA JE ŠOKIRAO JAVNOST: Čekajte da vidite kako danas izgleda, GODINE SU URADILE SVOJE

Vlado Kalember bio je jedna od najvećih od zvijezda tadašnje jugoslovenske muzičke scene za kojim su sve žene uzdisale. Ovaj Zagrepčanin je pored svoje harizme i poželjnog izgleda oduševljavao javnost i svojim raskošnim glasom, a danas je skoro neprepoznatljiv.

Svi su pjevali hitove Srebrnih krila, benda koji je vrtoglavo doživio svoj uspon i uspjeh na muzičkoj sceni, a Vlado je, kao frontmen svog benda osvajao simpatije širom Jugoslavije. Kako su ranije navodili mediji, ubrzo su na Vladinu adresu počela da stižu pisma u velikom broju, a posteri sa njegovim likom dizali su tiraže magazina za tinejdžere, a ploče su se štampale u vrtoglavim tiražima.

Kalember nije imao običaj da govori o svojim partnerkama, ali je u javnosti uvijek dizao prašinu, budući da su mu žene teško odolijevale. Ipak, on je više puta poručio samo jedno:

– Nije svaka žena sa kojom sam popio kavu bila moja partnerka.

Međutim, poznato je da je Vlado bio u jednogodišnjoj vezi sa Lokicom Stefanović, šeficom tada popularnih „Lokica“. Međutim, kako to uglavnom biva, i njihova veza na daljinu je bila osuđena na propast.

Izgovorio sudbonosno “da” i iznenadio javnost

Iako su ga već proglasili vječitim neženjom, Vlado se 2006. godine oženio tri decenije mlađom čelistkinjom Anom Rucner sa kojom ima sina Darijana. Ipak, nakon osam godina provedenih u braku stavili su tačku na svoj odnos.

Vlado Kalember posle toliko godina progovorio o razvodu: Ana i ja smo u  svemu bili odlični, ali... || Hello Magazin!

..