Platio sam sam ženi PAPRENO PUTOVANJE na BALI, a tamo sam saznao GROZNU TAJNU zbog koje mi se ŽIVOT RUŠI! Da li da kontaktiram POLICIJU?

Razočaran i povrijeđen muškarac na društvenoj mreži Reddit otvorio je dušu, pa se požalio na ponašanje svoje supruge na romantičnom putovanju, kojim je želio da obilježe desetu godišnjicu braka… No, ona je imala drugačije planove.

Prenosimo njegovu priču u cjelosti:

“Za desetu godišnjicu braka odveo sam svoju ženu na putovanje na Bali i tamo sam je uhvatio dok me je varala. Sada, dok pišem ovo, moj život je u totalnom rasulu. Ona je još na Baliju, a ja sam se vratio kući prije kraja odmora. I ranije ove godine posumnjao sam da me vara, ali nisam imao nikakvih dokaza.

Ne znam šta sada treba da uradim. Rekla mi je da nije sigurna šta želi iako smo zajedno 13 godina, od kojih 10 u braku, a tog čoveka samo što je upoznala. Ne mogu ni da zamislim šta joj je u glavi. Osjećam se kao da mi je zabila nož u srce i sad ga polako okreće. Takođe, čini mi se da joj taj čovjek govori tačno ono što ona želi da čuje, i ona mu vjeruje.

Da bi stvari bile još gore, otkrio sam par detalja o tom čovjeku koji nagoveštaju da je on nekakav kriminalac. Domaći ljudi na Baliju ga ne vole i ispričali su mi da sumnjaju da je ukrao neki novac i da se skriva na Baliju. Mogu li ga prijaviti policiji ili Interpolu? Samo želim natrag svoju ženu i MRZIM tog čovjeka.

Ali, ne znam kako da pređem preko ovoga. Svaki dan mi barem dva puta šalje poruke samo da mi javi da je dobro i da joj je lijepo. Ne vjerujem da ću moći ostati s njom nakon ovog, ali dio mene se stalno vraća na dobra vremena koja smo zajedno proveli. Molim vas, pomozite mi jer u ovom trenu sam potpuno zbunjen”, zavapio je ovaj očajan muškarac.

Ubrzo je stigla i gomila odgovora i savjeta ovom čovjeku, a većina se svodila na to da je vrijeme da privede svoj brak kraju.

“Ovdje nije u pitanju taj drugi čovjek. Tvoja žena je bitniji faktor. Pronađi advokata i iskoristi vrijeme dok je ona na Baliju da sebi središ finansije”, jedan je od savjeta na Redditu.

Šta biste mu vi savjetovali?

Izvor:

..