LUD, ZBUNJEN, NORMALAN: Nemanja Matić oduševio region! Dok su drugi fudbaleri nabrajali svetski poznate zvezde, on je imao želju da upozna samo OVOG glumca! (VIDEO)

Fudbaleri Mančester junajteda snimili su promotivni video za novog sponzora kluba, a odgovarajući na pitanja sa kojom poznatom osobom bi voleli da popiju kafu, definitivno je bio najzanimljiviji odgovor Nemanje Matića.

Matić je na ovo pitanje odgovorio tako što je naveo poznatog BIH gluma Mustafu Nadarevića koji se proslavio po ulozi Izeta Fazlinovića u poznatoj seriji ” Lud, zbunjen, normalan” koja je hit u regionu.

Ostali fudbaleri ”crvenih đavola” su pretežno birali legendarne fudbalere ili svetski poznate glumce.

David de Hea je izjavio kako bi voleo da upozna Džima Kerija, dok se Španac Mata odlučio za legendu Old Traforda Erika Kantonu.

Andre Erera je rekao kako su to Morgan Frimen, Dijego Maradona i Vil Smit, dok su se Lingard i Jang odlučili za Kevina Harta.

Bez sumnje, najviše bi nam bilo zanimljivo da vidimo susret Nemanje Matića i Mustafe Nadarevića, zar ne?


(Izvor: kurir.rs)

NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Zanimljivost.com i portal Zanimljivost.com ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.