Liječnici su rekli ženi kako je „prevelika“ da bi zatrudnjela, a ona ih je sve iznenadila

Na reproduktivnim organima je imala preko 70 cisti, kao i maternicu koja je deformirana. Najmanje je pet liječnika rekli kako par nikada neće moći začeti prirodnim pokušajima.

Hayleigh, koja je visoka 2 metra, dolazi iz obitelji visokih ljudi, čak je i njezina majka visoka 1 metar 90 cm. Njezin muž Bryan visok je prosječnih 1 metar 75 cm. Par trenutno sudjeluje u emisiji „My Giant Life“ (Moj divovski život).

Hayleigh i Bryan priznaju kako prva godina njihovog braka nije bila laka. Imali su sumnje, stres i financijske poteškoće. Ali u to su se vrijeme isto tako preselili u Cleveland u Tennesseeju i tamo pronašli sporiji i mirniji život s nižim troškovima života. Novovjenčani par je neočekivano zatrudnio, a liječnici su bili u šoku.

Hayleighina visina je liječnicima predstavljala veliku brigu. Na reproduktivnim organima je imala preko 70 cisti, kao i maternicu koja je deformirana. Najmanje je pet liječnika rekli kako par nikada neće moći začeti prirodnim pokušajima.

Snimka zaslona: YouTube

Za Hayleigh je bila strašna pomisao da nikada neće moći imati djecu. Otkako je djevojčica htjela je svoje potomke. Osjećala se kao da je razočarala Bryana i bojala se da će ju napustiti. To se, naravno, nije dogodilo.

Zamislite koliko se par iznenadio kada su saznali da je na putu čudesno dijete, unatoč tome što se radilo o trudnoći visokog rizika. Hayleigh je prešla s pomisli da ne može prirodno imati djecu do trijumfa nad lošim šansama. S osam mjeseci trudnoće, njezina je beba bila gotovo duplo veća od prosjeka!

U videu u prilogu, kojeg je podijelio TLC, Hayleigh i Bryan odlaze kod liječnika na ultrazvuk, dok se Hayleigh posebno brine da će pretrage pokazati nešto loše. Na žalost, njezini su se strahovi obistinili kada su liječnici primijetili potencijalnu opasnost na bebi.