Roditelji ovo je važno upozorenje za vas: Nemojte sinu davati da ovo oblači!!

Za vrijeme ljetnih dana, jedino što želimo jeste da se rashladimo u moru ili na bazenima, kako bismo mogli lakše da podnesemo toplotu. SVakom djetetu je ovo omiljeno godišnje doba i naprosto ga jedva čekaju.

Za neke dječake najbolji dani u godini mogu da se pretvore u pravi pakao i da u svomu tome pamte samo ono najgore. Ovom pričom želimo da vas upozorimo i ukažemo vam koliko morate biti oprezni sa svojom djecom.

Želimo da upozorimo sve roditelje na vrijeme koji imaj mušku djecu da budu itekako oprezni i da znaju kako trebaju reagovati, ako žele da spriječe da se njihovo dijete nađe u ovako neugodnoj situaciji.

Majka ovog nesretnog dječaka je navela kako je njen sin tog ddana nosio kupaći, u kojem se nalazila bijela mrežica, koja postoji u gotovo svim drugim kupaćim gaćama i koji su trenutno najrasprostranjeniji u svijetu.

Laura Collins je zajedno sa svojim sinom Jackom koji ima samo pet godina, otišla na ljetovanje u Španiju.

Jednog dana poslije kupanja, kada su se vratili u hotelsku sobu, Laura je pokušala da sinu skine šorc kako bi ga oprala, ali on je tada počeo da vrišti i jasno se čuo bool u njegovom vrisku. Njegov spolni organ se bio zaglavio u mrežicu.

Iako je pokušala da pomogne svom sinu u tome nije uspjela, da je na kraju morala pozvati i pomoć medicinara. U bolnici su mu dali anestetik kako bi se smanjio bol i nekako su uspjeli da mu skinu šorc.

Ovo je zaista užasno iskustvo, koje je Laura željela da podijeli sa svima nama, kako bismo bili opreziji i spriječili da se isto desi i našem djetetu.