Ubija nas dok spavamo, a svi ga imamo u svom domu! Prvo osjećamo jaku glavobolje, a onda dolazi i do..

U Velikoj Britaniji je tim naučnika sproeo istraživanje na temu kakav učinak imaju određeni uređaji na naše zdravlje, ali i kako djeluju na biljke koje se nalaze u tim prostorijama. Rezultati su šokirali apsolutno sve!

Do emitovanja elektromagnetnih talasa dolazi do rutera, tableta, kao i od laptopa, a nama je to poznato pod nazivom ”WLAN signal”. Nismo ni svjesni koliko je ustvari to opasno za naše zdravlje i koliko može da izazove oštećenja.

Interent koji mnogi koriste preko svojih bežičnih uređaja mogu biti jako opasni za sve ljude koji se nalaze u njegovoj blizini. Vrijeme je i da vam otkrijemo kakve rezultate je dbila ta agencija, koja se bavila istraživanjem.

Glavni cilj zbog kojeg su započeli sa ovim istraživanjem, bio je da se ljudima dolaže oliko emiteri elektromagnetih talasa mogu da negativno i loše djeluju na ljudsko zdravlje, ali da ujedno mogu da ugroze biljke koje se nalaze u njihovoj blizini.

Željeli su saznati šta je to problematično kod svih uređaja pa da dođe do tako negativnog učinka na zdravlje i koji se to problemi mogu razviti u našem tijelu.

Kada ste više vremena izloženi djelovanju WI-FI uređaja, onda dolazi do pojave ozbiljnih zdravstvenih problema. Ne radi se o bezazlenim problemima, jer mnogi od njih imaju veliki psihički uticaj.

Problemi koji se pojavljuju zbog izloženosti organizma ovim uređajima su:

izgubiti ćete fokus
dolazi do pojave svakodnevnih glavobolja koje su itekako jake
ne možete da se skoncentrišete
pojava hroničnog umora
svakodnevni bolov u ušima
problemi sa nesanicom

Ako želite da se barem malo zaštitite, onda nemojte da soavate u prostoriji u kojoj se nalazi uređaj koji daje elektromagnetni signal.