Došao je na rutinski pregled, apsolutno ga ništa nije boljelo, a onda su mu ljekari iz zadnjice izvukli čudo dugo 3 metra. I to ŽIVO

Muškarac iz Singapura šokirao je ljekare glavne bolnice kada su mu iz anusa izvukli pantljičaru dugu 2,8 metra.

Kako bi je slikali u medicinske svrhe, zaposleni na odjeljenju makrobiologije morali su da je presaviju 18 puta kako bi stala u kadar. Što je najluđe, pacijent prije pregleda nije osjećao nikakvu bol u tijelu.

– Pacijent se tokom pregleda pomalo naprezao kada smo mu savjetovali da se još više napne. Potom je pantljičara krenula da mu izlazi iz zadnjice – rekao je doktor Hsu Li Jang.

On je istakao kako je ovo sigurno bila pantljičara pošto ništa drugo ovakve anatomije ne bi moglo da neprimjetno raste u ljudskom tijelu.

– Odrasla pantljičara imala je glavu, vrat i druge dijelove tela. U jednom od njih mogla je da proizvodi jaja. Mora se znati koliko je opasno jesti sirovu ribu, svinjsko i goveđe meso – rekao je Hsu.

Mediji u Singapuru naglašavaju da se ovakvi slučajevi dešavaju jako rijetko. Simptomi su obično generalna slabost tijela, dijareja i bol u predjelu stomaka. Najčešće se javljaju ako je pacijent jeo sirovu ili nedovoljno kuvanu hranu. Još gore je ako je pacijent pojeo ribu zaraženu bakterijama.

Vašington post je nedavno objavio priču o muškarcu koji je svakog dana jeo sirovu ribu, pa su mu na kraju u stomaku našli pantljičaru dugu 1,6 metra. U odnosu na pomenutog stanovnika Singapura, ovaj je imao bolove i dijareju nakon što je pojeo lososa. Doktori su mu izvadili živu pantljičaru.

Pogledajte slične bizarne slučajeve kod pacijenata:

Izvor:

..