Muž joj nestao samo 6 tjedana nakon vjenčanja: 68 godina kasnije saznala je pravu istinu!

Billy je kao pilot bio regrutiran u vojsku i poslan u Europu, kako bi se borio u Drugom svjetskom ratu. Od tada, Peggy nije o njemu čula nikakvu vijest.

Peggy Harris iz Vernona u Teksasu (SAD), udala se za svog dečka Billyja 1944. godine. Uživali su u braku svega tjedana, a Billy je tada kao pilot regrutiran u vojsku i poslan u Europu, kako bi se borio u Drugom svjetskom ratu.

Od tada, Peggy nije o njemu čula nikakvu vijest. Na početku je mislila da je sigurno poginuo u ratu. Međutim, kako nije dobila nikakvo izvješće ili potvrdu o njegovoj smrti, počela se nadati da je ipak živ.

Snimka zaslona: YouTube

To je potrajalo punih 68 godina, sve dok njezin rođak nije istražio vojni registar, gdje je pronašao da je Billy poginuo pri padu zrakoplova kod jednog mjesta u Francuskoj.

Kada je Peggy otišla u Francusku, bila je ganuta činjenicom da je jedna ulica u tom mjestu nazvana po njezinom mužu, koji je učinio sve da se zrakoplov ne sruši na ljude i odnese još žrtava.

Vrlo je tužno što je Peggy tek nakon toliko vremena saznala pravu istinu i stavila točku na priču o svojoj davno nestaloj ljubavi.

..