Poslao je poklon djevojci s Filipina: 11 godina kasnije mu je od nje stigla poruka koju nije očekivao

Njihova će vas priča zadiviti.

Mnoge su obitelji upoznate s popularnom božićnom tradicijom kada se kutije od cipela pune poklonima koji se zatim prosljeđuju djeci kojoj su sredstva potrebna. Nakon toga crkve i razne organizacije skupljaju volontere koji kutije pripremaju i šalju diljem svijeta onoj djeci kojoj je najpotrebnije.

Organizacija Samaritan’s Purse procjenjuje da je oko 135 milijuna djece u 150 država primilo takvu kutiju otkako je program počeo 1993. Ta se organizacija uključuje u nastojanja crkve i ostalih institucija da diljem svijeta rašire radost Božića.

Snimka zaslona: YouTube

Kada je imao sedam godina Tyrel Wolfe i njegova obitelj sudjelovali su u projektu koji je njihove živote zauvijek promijenio. Dječak i njegova obitelj uključile su se u projekt kroz svoju crkvu.

Tu je počela čarolija. Dječak je kutiju ispunio stvarima koje su bile namijenjene djevojčici njegovog uzrasta.

Snimka zaslona: YouTube

Tyrel je bio uzbuđen oko sastavljanja kutije no zaboravio je za to nakon što ju je obitelj odvezla u crkvu.

Više od desetljeća nakon što je Tyrel sastavio kutiju dobio je neočekivan zahtjev za prijateljstvom od žene po imenu Joana Marchan. Joana i Tyrel započeli su razgovor preko Facebooka, a Joana se htjela naći s osobom koja joj je poslala kutiju kako bi joj zahvalila.

Snimka zaslona: YouTube

Međutim, Tyrelovi roditelji su ga upozorili da bude oprezan zato što je ta osoba imala isto ime kao i osoba kojoj su godinama ranije poslali kutiju. Ispalo je da je djevojka koja ga je kontaktirala ista ona djevojka koja je prije više od desetljeća primila tu kutiju.

Snimka zaslona: YouTube

Pogledajte video i kako se odnos između Tyrela i Joane promijenio kada je on saznao istinu. Ljudi koji Tyrela znaju kao suosjećajnog dječaka s farme nisu se iznenadili onime što je uslijedilo. Njihova će vas priča zadiviti.

..