Potresno priznanje djevojke: Majka je drogirala i obrijala kako bi lažirala njenu bolest i zaradila novac!

Neke osobe su zarad pažnje i novca u stanju da urade nezamslive stvari. Ovaj slučaj je mnoge šokirao.

Radi se o sada 21- godišnjoj djevojci Hannah Milibrandt koju je majka pravila bolesnom kada je bila mala. Njena majka je bila toliko psihički bolesna da je lagala drugima da njeno dijete ima rak.

Hannah je tada imala 7 godina, a njena majka joj je vjerovali ili ne, davala razne jake lijekove od kojih bi bila slaba. Željela u je učiniti bolesnom.

Otišla je toliko daleko da je čak ljudima govorila da Hannah ima rak kičme. Možete li to zamisiliti? To je rekla i njenom ocu koji se šokirao.

Željela je na osnovu toga da dobija novac od zajednice. Kljukala ju je raznim lijekovima, brijala joj glavu, a čak joj u jednom trenutku rekla da ima samo nekoliko sedmica života.

Pomislite samo kako je jadnoj djevojčici bilo kada je to čula. Većina je povjerovala u tu priču, pa su njeni drugari iz škole skupljali novac za liječenje.

Sve dok njena učiteljica nije saznala da njena majka vara ljude na taj način. Primjetila je da djevojčici normalno raste kosa iako je njena majka to brijanjem prikrivala.

Slučaj je prijavljen policiji i roditelji su uhapšeni. Djevojčica je živjela sa starateljima, dok se nije pokazalo da njen otac zaosta nije znao da njegova žena radi nešto ovako gnusno.

Ona opet živi sa svojim ocem a njena majka je u zatvoru.

Kaže kako joj se njena majka nikada nije ni izvinula nakon svega što je uradila. Ne možemo zamisliti da je bila ovo u stanju uraditi.

2018-02-01

..