Njezin tata umire od raka pluća, publika i žiri nisu ni slutili što će im napraviti

Kada je Evie Claire izašla na pozornicu “America’s Got Talent”, publika i žiri nisu znali koliko će dirnuti srca ljudi. Evie je pratila svoj san prijavljujući se na ovu audiciju, ali je imala i srceparajuću priču koju želi podijeliti sa ostalima. Njezin tata umire od raka.

Ova djevojčica je ostala hrabra i većinu vremena je uspijevala zadržavati emocije. Na svom prvom nastupu očarala je publiku svojim predivnim snažnim glasom.

“To je oduvijek bio moj san,” rekla je. “Otkad sam bila mala,” Evie je objašnjavala žiriju zašto je željela pjevati i nastupati.

Zatim je podijelila podatak da posvećuje svoju izvedbu pjesme Christine Perri “Arms” svom tati. Njemu je dijagnosticiran rak pluća u četvrtom stadiju 2016. godine. Iako mu je dato samo 5% šanse da će preživjeti, on je nastavio raditi u zatvoru u gradiću u kojem žive da bi mogao prehraniti svoju obitelj.

Snimka zaslona: YouTube

“Večeras sam ovdje kako bih pjevala za njega,” rekla je.

Pjesma koju je otpjevala tu noć bila je jako posebna za Evie i njezinog tatu. “Kada moj tata ima loš dan, odem u njegovu sobu i pjevam mu ovu pjesmu da se osjeća bolje, da ga utješim i dam mu snage kako bi se nastavio boriti”, kaže Evie.

Njezina izvanredna izvedba joj je osigurala mjesto u ovom natjecanju i bila je u prvih 10. Iako nije pobijedila, osvojila je srca žirija i publike jer je tako hrabra da podijeli svoju obiteljsku priču i očevu borbu sa rakom.

Pogledajte njezin nevjerojatni nastup u videu ispod.

..