Mali plesači su se pogledali u oči, uhvatili za ruku i izveli nešto što publika nikada neće zaboraviti

Za Paige Glenn i Artyon Celestine ples je jednostavno način života. Vole da plešu zajedno te su zato odlučili da učestvuju na Murrieta plesnom takmičenju.
Zajedno, Paige i Artyon izvode savršene plesne korake kojima su prenijeli riječi iz “Beauty and the Beast”.

Svima nam je poznata “Ljepotica i zvijer” zbog fantastičnih glumaca, predivne muzike i zanimljivih animacija. Priča je porijeklom iz francuske bajke.

Jeanne-Marie smjestila je priču u Francusku da bi predstavila svoje odrastanje. Praćeno je neželjenom romansom između mlade djevojke Belle i monstruozne zvjeri sa hladnim srcem. Nakon što je prisiljena da ostane u dvorcu zvijeri, Bella je saznala kakav je on ustvari. Bellina ljubav je osigurala magiju koja je bila potrebna da se zvijer pretvori natrag u zgodnog princa.

Ovu priču je kasnije izbarao Disney i pokušavali su da naprave film u tridesetim, pedesetim i na kraju konačno zlatni uspjeh 1991. Film je zaradio 251 milion dolara kada je pušten i još se smatra jedinim od najvoljenijih animiranih filmova.

Pored svih fancy animiranih novih filmova danas, djeca još uvijek vole “Ljepoticu i zvijer”. Ljubav Paige i Artyona prema ovom filmu je razlog zbog kojeg su odlučili da plešu baš uz ovu pjesmu.

Ono što su izveli zajedno na sceni je zaista neodoljivo. Ima smisla da su dobili trofej za prvo mjesto.

Jedva čekamo da vidimo kakva će biti njihova budućnost.

Provirite i vi u ovaj video da vidite njihov nastup:

..