Medicinska sestra je nestala. Svi su mislili da je neće pronaći živu, ali 10 dana kasnije je uslijedilo čudo!

Sheryl Donovan (54), majka, baka i jako dobra medicinska sestra nestala je 13.3.2018.godine. Živi u Marysvillu, Nevada, gdje je zadnji puta viđena kada je izlazila sa posla, te je nakon toga nestala i nisu znali gdje je deset dana. Slučajno je pogrešno skrenula i njeno vozilo se zaglavilo u snijegu na planini i tu je počela njena noćna mora. Auto je ostalo bez goriva. Nije imala signala na mobitelu. Imala je samo jednu bocu vode da pije tokom tih 10 dana. Jela je snijeg koji je okruživao njeno vozilo.
Video od 8 minuta je na Facebooku objavila njena kćerka Ashley, sa detaljima majčine nevjerovatne priče. “Nije znala gdje je. Uradila je sve što je mogla, sve što je znala da uradi da bi preživjela.”

Deseti dan nakon što je nestala, Sheryl je izašla iz svog vozila i hodala je 1,5 km putem i molila je prolazne putnike da joj pomognu. U međuvremenu svi su očekivali samo najgore – mislili su da će je naći mrtvu. Umjesto toga, sada njenu priču zovu nevjerovatnom, a ona ju je djelimično ispričala dok se oporavlja.

..