Propala u zemlju od sramote: Majka od dječaka se morala javno izvinuti radi majice u kojoj se on pojavio u školi (FOTO)

Šeli Mekalar je iz SAD-a, a to je majka od jednog dječaka koji još ide u osnovnu školu. Sve je to počelo kada se on pojavio na času u jednom neprimjerenom izdanju prvobitno za njegove godine, a pogotovo za školu. Zbog onoga što je on uradio, njegova majka je morala da se izvine javno zbog izdanja u kojem se njen sin pojavio u školi, a zbog toga je pala u zemlju od sramote.

Naime se radilo o tome da je ovaj dječak obukao majicu, a koja je imala na sebi crvenu boju i jedan upečatljivi žuti znak slova “M”. Svima nama je taj simbol poznat od lanca brze hrane koja je poznata u cijelom svijetu. Ipak, možda je to ličilo na slovo “M” iz prvog pogleda, ali već kada se bolje zagledate, onda to postane nešto totalno drugačije, nešto zbog čega ga je učiteljica izbacila napolje.

Umjesto toga slova se radilo o raširenim ženskim nogama, a majka kada je to vidjela, onda se zgrozila zbog toga. Ona je rekla kako uopšte nije znala da je on kupio tu majicu i sama se pita odakle mu. Na svome profilu je dala javno izvinjenje, a koje i sami možete pogledati ispod kako izgleda.

– Još jednom bih se htjela najiskrenije izvinuti profesorima i osoblju škole zbog onoga što je moj sin uradio. Stvarno vam sada obećavam da ću se od sada potruditi da nadgledam šta moja djeca nose i šta rade. Ja stvarno nisam imala nikakavog pojma da je Entoni obukao ovo u školu, majka je napisala.

..