Svoju žene sa dvoje djece je izbacio na ulicu – nakon 30 godina je ugledao konobaricu i odmah shvatio

ŠIN VEJLEN SAM ZNA KAKVU TRAUMU I KOLIKU BOL JE PREŽIVJELA NJEGOVA MAJKA KADA SE RAZVELA OD OCA. MNOGO IH JE SVE POGODILO, ŽIVOPISNO SE ON SJEĆA SVIH TIH DANA, ZNA I SAM KOLIKOK JE TO POGODILO SVE NJIH. DOBRO SE SJEĆA DANA KADA JE DJEČAK DOŠAO KAKO BI VIDIO OCA, A ON JE MIJENJAO NA KUĆI SVE BRAVE.

Nekoliko godina poslije, Šin se sjetio nečega, odlučio je da odvede svog sina u jedan kineski restoran kako bi večerali zajedno. Konobarica koja ih je usluživala je bila jako čudno, djelovalo mu je to poznato, jer se na njoj vidjelo da je umorna od svega, ali da se trudi biti ljubazna i uslužna.

I tako dok je ona u bokal sipala vodu, primjetio je da ta mlada žena koja je i majka ne želi da bude tu, oni su i kratko pričali, a stekao je odmah Šin da je ona tu jer mora, ne što želi. Ona je ipak imala na sebi osmijeh koji je nabacila, Šin je to sve napisao na svom Fejsbuk profilu, pa je rekao i kako mu se srce kidalo zbog toga.

Šta da se kaže na ovo, šta vi mislite o ovome? Istinita priča koja nas je sve rastužila definitivno, da li i vi imate neku sličnu priču koja se dešavala vama u životu… Život je zaista čudan, čudne priče piše, ali na kraju, većina stvari se završi dobro. Ne gubite nikada nadu i vjeru u svoj život, nego vjerujte, pobijedite svako zlo na ovom svijetu.

..