SMIJEH DO SUZA: KAKO BI POPRAVILE ŠMINKU, UŠLE SU WC! S KAMENILE SU SE KADA SU POGLEDALE U OGLEDALO (VIDEO)

Žene se pretežno vole ogledati, popravljati šminku, kosu, te upravo iz tog razloga stalno idu do toaleta. Naravno, sasvim je logično da će se dotjerivati ispred ogledala, ali najveći problem je kad gledate u ogledalo, a ne vidite sebe. Razne djevojke su ulazile i izlazile iz WC, ali svi su se vidjeli u ogledalu, osim par djevojaka. Naime, problem je kad gledate ogledalo, a vidite sve u njemu, osim sebe.

U nastavku možete pogledati snimak u kojem se jasno vidi kako se djevojka šminka ispred ogledala, a zatim za njom ulazi starija gospođa koja pokušava to isto uraditi, ali ne vidi svoj draz u ogledalu. Ona nije znala šta se dešava, te se pila šta se zapravo događa.

Postoji i onih žena koje ovo nisu mogle gledati, jer im je bilo prestrašno, a to ćete sve uspjeti pogledati u video snimku koji se nalazi u članku.

Nakon čuđenja, sve djevojke su saznale da je riječ o skrivenoj kameri i da nema razloga se brinu što njihov odraz nije bio u ogledalu.

Vjerujemo da bi se mnogi prepali kada bi se našli u ovoj situaciji, ali sa druge strane kada gledamo je jako smješna, a ideja je bila odlična. Podijelite ovaj članak sa svojim prijateljima kako bi ih nasmijali do suza. Za više članaka posjetite našu stranicu na kojoj možete rponaći razne zanimljivosti.

..