Svi svatovi osuđuju ovog matičara zbog stajlinga: Samo ćete shvatiti zbog čega su ga prozivali kada vidite u čemu je došao da vjenča mladence

Svadba je jedan događaj o kojem se dugo vremena priča i tako svako želi da njegova svadba bude isplanirana u detalje i da bude predivna. Onda se desi situacija da se zabrinemo da li nam neko može pokvariti tu svadbu i da li će se šta loše desiti. U jednom salonu u Banjaluci je organizovana svadba, dok je sve išlo svojom tokom i bilo je savrešno. Sve je tako bilo dok se matičar nije pojavio i naljutio sve sa svojim stajlingom.

Radi velikog nezadovoljstva od svatova, onda ga je neko uslikao tamo i sao cijelu situaciju kako se osjećao poslije toga. Na fotki se mogao vidjeti taj matičar kako čita bračni zavjet mladencima, ali u šorcu. Jedan gost je rekao da je prisustovao svečanom činu građanskog vjenčanja, a sve je bilo lijepo. Bila je tamo lijepa atmosfera, svi gosti su bili kulturni, ali odjednom se desilo ovo. Pogledao je u matičara koji je vodio ceremoniju, a on je bio neprikladno obučen.

Matičar je došao u kratkim hlačama, a zbog toga što on ima svaki mjesec urednu platu iz bedžetskih sredstava, onda bi se barem trebao pridržavati nekih pravila. Koliko nam je svima poznato, čak se ni u zgradu Gradske uprave ne može ući ovako obučen, a sve to je zaista neozbiljno sa njegove strane kao predstavnika grada, rekao je nezadovoljni gost. Matičar koji je bio na ovom vjenčanju je zapravo odbornik skupštine grada Banjaluke koji se zove Stojan Vukajlović, a koji je za jedan portal rekao da on ništa ne vidi loše u svome stajlingu.

..