IZBACILI SU IZ BANKE DJEDA NA ULICU, A POLICAJAC KOJI JE NAIŠAO SVOJIM POTEZOM IM JE ZAČEPIO USTA!

Svjedoci smo da se mnogi službenici ne odnose sa poštovanjem prema mušterijama. Drski su, ne znaju se ponašati i čak vrijeđaju. Najviše se tako ophode prema starijima, što nije nimalo uredu.

82-godišnji djed je otišao u banku kako bi podigao novac sa svog računa. Nisu ga željeli uslužiti jer mu je istekla lična karta. Umjesto da mu fino objasne neke stvari, oni su galamili na njega, vrijeđali ga, pa čak ga izbacili iz banke. Možete li to zamisliti?

Pored svega su još pozvali i policiju. To je njihovo radno mjesto i oni moraju da se prema mušterijama ponašaju s poštovanjem. Zamislite kako je jadnom djedu bilo kada su mu sve to priredili?

Zamislite da se neko tako ponaša prema vama ili nekom od vaših dragih osoba? Policija je došla na mjesto, ali se nije odigralo onako kako su bankari zamislili.

Policajac je saslušao priču i bilo mu je žao djeda. Iskritikovao je sve što s se tako ponijeli, potom je uzeo djeda za ruku i odveo ga na mjesto gdje će izvaditi novu ličnu kartu.

Onda se djed vratio u banku uz policijsku pratnju gdje su se sada prema njemu odnosili s poštovanjem. Sada su bankarski službenici bili poniženi. Bilo im je jako neugodno.

..