Ima 12 djece, svake godine je rađala po jedno: Iznenada je saznala nešto što joj je uništilo život!

Dok je bila trudna sa dvanaestim djetetom, Cheryl Prudham je saznala da je muž već neko vrijeme vara. Odmah je znala šta joj je činiti, a to je da nikada neće moći oprostiti svom mužu.

Priznala je kako joj je bolje da se sama brine o svojoj djeci i obezbjedi im normalan život, nego da u život vrati muža koji je bio spreman da je prevari dok je još bila trudna.

Zadnjih pet godina često je mogla da primjeti da se on drugačije ponaša, da bi kasnije saznala da je bio sa drugim ženama, a poslije svega bi ponovo dolazio kod nje i pravio se da ništa nije bilo.

”Krenulo je sve nizbdo u našem braku, a saznala sam da je najmanje deset puta prevario me. Prvi put me prevario na dvije sedmice prije nego što je zakazano bilo naše vjenčanje. Tada sam bila u osmom mjesecu trudnoće i smatrala sam kako ne mogu da zadovoljim potrebe koje on ima i sve sam mu oprostila.

To je moja velika greška, jer sam bila mlada i naivna, pa vjerovala kako je to njegov mali lapsus koji nikada više neće se desiti. Više od ičega željela sam da imam porodicu, te da djeci pružim normalan život sa oba roditelja.

Željela sam da im podarim ono što ja nikada u životu nisam imala, niti osjetila. ” – objasnila je ona.

Odmalzio bi svakih šest mjeseci i ponovo se vraćao, molio za oproštaj i rekao da nikada više to neće uraditi. Međutim, uvijek je sve isto bilo. Niti jednom porođaju nije prisustvovao, jer je bio sa drugim ženama.

Nakupilo joj se svega toga, i shvatila je da ne može nastaviti život sa takvim čovjekom.

..