Za nju su rekli da je najljepša djevojčica na svijetu – a ovako danas izgleda…VIDEO

Sedmogodišnja djevojčica koja je lani proglašena za najljepšu djevojčicu na svijetu, ima preko pola miliona pratioca na Instagram društvenoj mreži
Anastastija Knjazeva proglašena je prije tačno godinu dana najljepšom djevojčicom na svijetu. Cijeli svijet je od tada u nju zaljubljen – i na Instagram profilu ima više od 1.2 miliona pratioca, a brojka raste svakim danom sve više.
Danas ona ima sedam godina, a njena mama vodi nalog na Instagramu. Djevojčica je već za brojne brendove radila, ima pregršt profesionalnih fotografija na kojim na porcelansku lutku uglavnom liči i mnogi za nju kažu da je najljepša na svijetu – i zaista je preslatka bez imalo sumnje.
U prosjeku, malena Anastazija dobija oko 100 hiljada lajkova po fotografiji i na svakoj od njih nebrojeno komentara kako izgleda prekrasno. Ali, mnoge je zabrinula popularnost djevojčice, možda i s pravom.

Naime, dosta veliki broj njih piše u komentarima da im je žao djevojčice zato što joj sude po izgledu već tako maloj.
-Užasno mi je što uopšte izgled tako malog djeteta komentarišete, napisala je jedna korisnica.
Drugi kažu da se na dijete ostavljaju moguće loši efekti, ali to se ne odnosi samo na nju – nego i na ostalu djecu.
-Hajde da pričamo o tome da drugoj djeci komplekse stvaramo što nekog najljepšim djetetom proglašavamo. To kod djece predstavlja uzrok bulimije i anoreksije’, napisao je jedan korisnik u komentarima.

Neki su istakli i da je ona idealna meta za pedofile.
-Pola miliona pratioca? Kladim se da su predatori 80 posto njih, jedan je od komentara.
-Ovo je u današnjem svijetu totalno neprikladno. Vodite računa o sigurnosti djece, umjesto da kroz njih svoje snove proživljavate.
Slažete li se i vi sa njihovim komentarima?
Na videu pogledajte kako ona danas izgleda:

..