MAJKA herojskim činom SPASLA ĆERKU IZ POŽARA, ali kada su došli VATROGASCI, ZAPLAKALI SU! (VIDEO)

Nikad se ne zna kako će čovek reagovati kada se nađe pred borbom za život. Neki paniče, neki se odmah predaju, dok neki biraju da budu heroji. Šelbi Karter (21) iz Čikaga ostaće upamćena kao heroj zbog onoga što je učinila za vreme zastrašujućeg požara.

Ona je živela s verenikom, majkom i ćerkicom starom tek 12 dana. Kada se dogodio požar, kod kuće su bile samo Šelbi i beba. Planuo je dnevni boravak, a Šelbi se s bebom popela na sprat i razbila prozor. Bebu je stavila u dečje sedište za auto, čvrtso je vezala i bacila ga napolje.

Kada su vatrogasci stigli na lice mesta, odmah su ugledali bebu kako se pomera i plače u sedištu. Devojčica je preživela, i odmah su je odveli u bolnicu.

Na žalost, Šelbi se nije izvukla iz vatre. Vatrogasci su kasnije pronašli njeno telo u sobi na spratu, a prema rezultatima odbukcije umrla je od gušenja dimom, samo dan nakon svog 21. rođendana.

Šef dobrovoljnog vatrogasnog u Vajomingu rekao je da je Šelbi postupila kao heroj, ali nije mogao da se ne zapita zašto mlada majka nije nije izašla iz sobe posle bebe.

Ovo je bio težak udarac za Šelbinu porodicu, ali njeni rođaci i prijatelji su ponosni na to što je uradila za svoju ćerku, i zauvek će ostati upamćena po svom herojskom činu u celom gradu.

(Izvor: mommypage.com/BKTVNews)

..