Snaha i SIN su se ponašali prema njegovoj majci kao prema sluškinji i tjerali je da JEDE SAMA U ČOŠKU dok im se nije desilo OVO!!! KOLO SREĆE SE OKRENULO, pogledajte šta se desilo!!!!

Ovakve priče se ne dešavaju svaki dan jer je poznato da se svekrve i snahe ne voel baš najbolje. Ova jadna žena je ostala bez muža jer je umro mlad i živila je sa svojim sinom, snahom i unukom.

Svaki dan joj se pogoršavao vid i sluh a ponekad su joj se malo ruke tresle toliko da nije mogla držati ni tanjir u rukama i da joj se prosipala supa po podu.

Snaha i sin joj nisu pomagali iako su vidjeli da se ona jadna muči s tim a samo su je kritikovali kako pravi nered po kući.

Jedan dan su se baš naljutili i rekli su joj da će biti samo u određenom dijelu kuće kako ne bi pravila svugdje nered.

Ona je sjedila u jednom čošku i jela dok su oni sjedili lijepo za stolom i jeli svi zajedno a ona jadna sama a njene oči su bile pune suza dok ih je tako posmatrala.

Oni su teško nalazili vremena za nju da pričaju sa njom, samo su je grdili i kritikovali za nered koji napravi.

Jedno veče njena mala unučica se igrala na podu i otac je upitao šta radi a ona mu je rekla kako pravi mali sto za njega i mamu.

Ona je to radila kako bi im rekla da to radi da bi oni imali na čemu da jedu kad ona poraste,

Nisu imali riječi koju bi uputili svojoj kćerki i odmah su shavtili o čemu ona govori i svoju majku vratili za stol da jede sa njima zajedno.

..