Paradajz je protrljala po kosi i ostavila 10 minuta da djeluje: Desilo se nešto što nije ni slutila!

Ako želimo da njegujemo tijelo i kosu, onda bismo trebali da koristimo prirodne preparate, jer ćemo s njima da postignemo mnogo bolji učinak. Prirodni preparati i maske čine čuda, a u to ćete se i sami uvjeriti, prvenstveno jer u sebi nemaju nikakve hemijske sastojke.

Paradajz postiže učinak maske!

Iako možda do sada niste imali prilike da saznate, paradajz možete da primjenjujete kao masku u njezi kose. Sve što trebate da uradite jeste da ga nanesete na kosu i ostavite da djeluje 10 minuta, a nakon toga operite kosu.

Kamilica posvjetljuje kosu!

Ako želite da imate svjetliju boju kose , onda u tu svrhu možete da koristite kamilicu. Stavite vodu da vam prokuha, a zatim u nju istresite 25 grama osušene kamilice. Ostavite da se kuha neko vrijeme, a onda skinite sa vatre i ostavite da se ohladi. Na kraju samo dodajte malo limunovog soka i smjesu koju ste dobili nanesite na kosu. Pustite da djeluje samo sat vremena, a onda operite kosu.

Sok od limuna za akne!

Ako imate problema sa aknama, sve što trebate da uradite jeste da uzmete sok od limuna i sa njim očistite lice. jedno može da vam pomogne kako biste se riješili ožiljaka ili bora.

..