99-godišnjak svaki dan hoda 9,5 kilometara kako bi posjetio svoju ženu u bolnici – prava ljubav zaista postoji

Luther Younger je moderni princ na bijelom konju. 99-godišnjak hoda svaki dan oko 9,5 kilometara kako bi posjetio svoju ženu, s kojom je u braku 55 godina, u bolnici.

Bez obzira na jaku vrućinu ili snijeg, Luther nije dopustio da ga išta zaustavi od toga da vidi svoju suprugu koju naziva najslađom šalicom čaja koju je ikada probao.

Lutherova supruga, Waverlee, je dijagnosticirana s tumorom mozga prije 9 godina. Prema njihovoj kćeri, liječnici su joj dali oko 5 godina života, ali ona se i dalje bori protiv te bolesti.

Luther Younger je rekao da bi mogao ići do nje autobusom, ali da više voli hodati. Rekao je: „Imam ženu. Ne želim čekati autobus. Želim sam ići tamo kako bi ju vidio.“ Ujedno je rekao da mu šetnja pomogne pročistiti um.

Snimka zaslona: YouTube

Luther je dalje objasnio da je njegova šetnja dokaz koliko voli svoju ženu. Rekao je: „Ona je predivna žena koja me tretira kako bi i trebala, ona je od mene učinila čovjeka i muškarca. Zbog toga je volim, jer je snažna. Ona nije slaba. To je žena kakvu želim.“

Njihova kćer, Lutheta, rekla je da bi joj bilo draže da njezin otac prihvati makar jednu vožnju kući za vrijeme vrućih dana, ali je on jako odlučan i tvrdoglav tako da Lutheta ne može ništa učiniti po tom pitanju.

„Moj tata kaže da ga to drži živim, da ga drži u pokretu… On je uvijek mario za nju kao što mari i danas. On voli moju mamu i sve će učiniti za nju“, rekla je njihova kćer.

Ujedno je postavila i GoFundMe stranicu kako bi platila za bolničke troškove.

Iako se 10 kilometara za neke čini previše, to nije puno za osobu koja je hodala s vama kroz cijeli život. Luther Younger i njegova supruga su zaista predivan podsjetnik na pravu ljubav.

..