ŠTA REĆI, A NE ZAPLAKATI: Deca LOME MLADO DRVO, a pogledajte reakciju MAJKI koje sve to gledaju

Video snimak objavljen ovih dana na Fejsbuku, na kome se vidi grupa mladenovačkih mališana koja smejući se obara sadnicu mladog drveta, izazvao je brojne kontroverze i podelio javnost na one koji osuđuju decu i one koji opravdavaju njihovu igru. I to iako se radi o video zapisu iz 2016. godine.

Naime, na objavljenom snimku se jasno ne vidi šta je prethodilo dečjoj “intervenciji”, kao ni da li su i kako mališani polomili sadnicu. Ono što je sigurno i što se na videu vidi su dečji pokušaji da vuku sadnicu sa jedne na drugu stranu.

Među grupom dečaka bilo je i onih koji su sadnicu uspravljali ne bi li je vratili u probitan položaj, a potom je puštali trudeći se da pobegnu od njenog udara.

Ljude na društvenim mrežama razbesnela je činjenica da su majke dece sedele u neposrednoj blizini, na klupi u parku gde se sve dešavalo i da nisu nijednom opomenule dečake da to što rade nije u redu.


Ispod snimka nizali su se brojni komentari od onih u kojima se korisnici ove društvene mreže pitaju “gde su roditelji” i “zašto dopuštaju ovakav vid skrnavljenja prirode”, dok je druga grupa pokušavala da objasni da deca u svojoj igri ipak žele da “vrate” drvo u provobitni položaj jer ga je prethodno neko drugi polomio.

Šta je zaista prethodilo početku dečje “akcije” i ovakvog igranja još uvek nije poznato.

(Izvor: blic.rs)

..