DJEVOJČICA JE REKLA TAKSISTI DA JE VOZI NA STANICU – ODMAH JE OSJETILA DA NEŠTO NIJE U REDU I POTOM JE POZVALA POLICIJU!

ON JE ODMAH PROGLAŠEN NACIONALNIM HEROJEM NAKON ŠTO JE IZ RALJA PEDOFILIJE SPASIO TRINAESTOGODIŠNJU DJEVOJČICU I CIJELI SVIJET MU SE DIVI.

Satbir Arora je taksista koji cijeli život zarađuje kao taksista. On je taj dan bio prebukiran, mislio je da ide kući, ali je vidio jednu djevojčicu koja ga je sačekala na stanici. U Oksfordširu je zaustavila taksi i htjela je da ide do Glosterširske stanice, piše “Lifestyle.info“.

Kada su oni došli na to pomenuto odredište, TU na stanici nikoga nije bilo da je dočeka. Taksisti je bilo čudno, a pogotovo kada mu je rekla da će izvjesni 24-godišnji Sem Hjuvings platiti tu vožnju. On je navodno trebao da sačeka. Taksistu Satbiru je to bilo i previše sumnjivo. Nije mu ništa jasno bilo.

SLučaj koji će vas šokirati definitivno. Britanski taksista je dobio nagradu za svoje herojstvo. On je spasio ovu djevojku iz ralja pedofilije. Taksista je u tom trenutku odlučio da nazove suprugu, da obavijesti gdje se nalazi, a potom joj je dao djevojčicu na telefon.

Arorina supruga je uspjela izvući iz djevojčice neke važne detalje, a to je da djevojčica ne zna gdje su njeni roditelji, odnosno da njeni roditelji ne znaju gdje se ona nalazi.

To je bio odmah alarm za policiju. Potom je tražio Arora telefon od djevojčice, uključio je snimač glasa, pričao je sa izvjesnim Semom, objasnio mu da je doveo djevojčicu i da ne zna gdje da je ostavi.

Policija je to iskoristila, otišla je odmah na lokaciju gdje je bio Sem, a potom su ga uhapsili. Optužili su ga za pedofiliju, a djevojčicu su uspjeli spasiti.

Saznali smo da je on preko online chata govorio o kidnapovanju. On je za pokušaj otmice osuđen na pet godina zatvorske kazne. Kao dokaz su iskoristili to što je taksista snimao razgovor njegov sa taksistom.

haber.ba

..