Dok je rađala bebu, dečko joj je pobjegao s njezinom majkom

Jess je svojoj mami i dečku prigovorila zbog toga što su pretjerano bliski, a oni su samo slijegali ramenima i inzistirali da između njih nema ničega, iako ona je uvijek sumnjala u to
Novopečena mama Jess Aldridge vratila se iz bolnice sa svojom bebom i utvrdila da je njezin dečko pobjegao s njezinom majkom. Jess (24) je izdao partner Ryan Shelton (29). Dok je bila trudna živjeli su zajedno u lockdownu s njenom mamom Georginom i njezinim suprugom Ericom.

U roku od nekoliko tjedana nakon useljenja, Georgina (44) počela je koketirati s Ryanom. I dok se Jess vratila kući s novorođenim Reubenom, zajedno su pobjegli i preselili se u novi dom udaljen 30 kilometara.

Kad se Jess suočila s mamom, ona joj je slegnula ramenima i rekla: ‘Ne možemo birati u koga ćemo se zaljubiti’.

– To je krajnja izdaja. Očekujete da će se baka zaljubiti u bebu, a ne u oca. Trebala je biti baka za moje dvoje djece i pomagati mi da se brinem o njima, ali umjesto toga ona je sada s mojim dečkom. Slomili su mi srce i izgubila sam sve, mamu i oca svoje djece – rekla je Jess.

Jess je s prodavačem automobilskih dijelova, Ryanom, bila tri godine u vezi. Napustila je posao kućne pomoćnice u Premier Innu u Chipping Nortonu u državi Oxon, prije nego što im je u rujnu 2019. rođeno prvo dijete, Georgianu. Godinu dana kasnije, dok je bila trudna s Rubenom, preselila se s mamom, Georginom i njezinim 56-godišnjim suprugom Ericom u Stow-on-the-Wold u Gloucestershireu. Jess je rekla kako je mislila da bi povratak kući bio savršen za nju i djecu.

– Otišli smo živjeti s mojom mamom i tatom kada je mama rekla da će pomoći oko brige o djeci. Obećala je da će mi s novom bebom biti lakše, ali zapravo je bilo jako, jako teško. Mjesecima smo bili zaglavljeni u kući tijekom lockdowna. Bilo je tako teško pogotovo jer su Ryan i mama uvijek koketirali. Osjećala sam se jako nelagodno, bilo je to užasno iskustvo. Obično bi pili Bacardi i smijali se i šalili se u kuhinji svake večeri dok smo tata i ja bili na kauču i gledali televiziju – rekla je.

– Jednom sam uhvatila Ryana kako dodiruje maminu stražnjicu, a a on je samo rekao da je pokušava natjerati da mu se makne s puta. Imala sam osjećaj da se mjesecima nešto događa, ali nikada nisam htjela u to povjerovati. Bilo je odvratno. Mama bi nosila kratke haljine i pipkala se s njim na sofi – ispričala je.

Jednom im je čak prigovorila zbog toga, a oni su na to samo slijegali ramenima i rekli da to nije ništa. Uvijek su inzistirali da između njih nema ničega, ali Jess je uvijek sumnjala da nešto muljaju.

Jess je Reubena rodila putem carskog reza u bolnici Gloucestershire 28. siječnja, dok je Jessina sestra Carolena (19) brinula o Georgiani. Nekoliko sati kasnije, Ryan je prekinuo s Jess preko poruke, tvrdeći da mu je muka od toga što ga optužuje za aferu s mamom. Nekoliko minuta nakon što se rodio, vidio je Rubena i dan poslije ponovno je došao k svom sinu, na putu da pokupi svoje stvari. Ono što Jess nije znala bilo je da se on preselio s Georginom u novi dom u drugom okrugu.

– Ryan je vidio Rubena samo nekoliko minuta nakon što se rodio, a potom na deset minuta dan nakon što je premještao sve svoje stvari. Bili su u takvoj žurbi. Čak je i mamu čekao u autu spakiranom na parkiralištu – kazala je Jess.

Jess je otpuštena iz bolnice 30. siječnja kad je utvrdila da su se Ryan i Georgina iselili. I dalje je negirao da se bilo što događalo, a prošla su još dva dana prije nego što su napokon priznali da su u vezi. Napokon su Jess priznali da su zajedno nekoliko dana nakon što je izašla iz bolnice.

– Kad sam se vratila kući iz bolnice, sve njihove stvari su nestale. Znala sam da će Ryan biti s mojom mamom, ali da niti jedan od njih to neće priznati nisam očekivala. Napokon, dan poslije, priznao je da su u vezi. Mama mi je rekla da ne može birati u koga će se zaljubiti i Ryan mi je rekao isto. Bio je to ogroman udarac za mene, planirali su to tijekom cijele moje trudnoće. Mama se razišla s mojim tatom koji je to jako loše podnio. Shrvan je. To se događalo šest mjeseci iza mojih leđa – ispričala je Jess.

– Znali su se opravdavati da provode vrijeme zajedno i ostavljali su me trudnu kod kuće. Muka mi je. To što su učinili je odvratno i podlo – rekla je. Djelatnica staračkog doma, Jessina majka, koja je već jednom bila udana, bila je s Ericom 12 godina prije nego što su se vjenčali 2018. godine, prenosi “24sata“.

– Nekoliko tjedana prije nego što sam otišla u bolnicu, mama mi je rekla da želi napustiti mog tatu, ali se nisam s njom složila – rekal je Jess i dodala da se ni Ryan, a ni njezina mama nisu ispričali zbog svega.

Ljubavnici su još uz to na Facebooku objavili da su u vezi – zbunjujući time sve prijatelje i obitelj. Jess, koja se sada vratila u unajmljeni dvokrevetni dom koji je prije dijelila s Ryanom, užasnuta je.

– Kako bih trebala svima objasniti da su otac moje djece i njihova baka u vezi? Neki od naših prijatelja vidjeli su njegov novi status veze na Facebooku i bili su zapanjeni. Puno sam poruka primila gdje su me ljudi pitali što se dogodilo i jesam li dobro – rekla je.

Jess su također ostavili da samostalno podmiruje stanarinu od 439 funti (3800 kuna) za svoj dom koristeći samo svoje prihode, piše The Sun.

Haber.ba

..