Na pitanje oca ”Gdje joj je brat”, mala djevojčica je dala takav odgovor koji će vam sigurno popraviti i raspoloženje i cijeli dan (VIDEO)

Svi oni koji su se na neki način ostvarili kao roditelji, znaju kakvo je bogatstvo imati svoje nasljednike i kakve sve božanstvene trenutke, posebno kada su mali, doživljavate sa njima, mada ima mnogo lijepih trenutaka sa djecom i kada odrastu, mada, realno, sa godinama, djeca sve manje žele da budu u društvu odraslih.

Mala djeca u porodici često gledaju na svoju stariju braću ili sestre na različite načine, pa su i njihove reakcije prema njima različite. Ovo posebno znaju oni roditelji koji očekuju novu prinovu u porodici pa su ponekad i zabrinuti kakva će biti reakcija starije djece na novu pridošlicu u porodici.

Međutim, ova mala djevojčica o kojoj danas govorimo naprosto obožava svoga starijeg brata, jer je on njen idol i njen veliki zaštitnik

Video, koji je podijelio na društvenim mrežama otac ove djevojčice na najbolji način pokazuje njenu privrženost starijem bratu.

Naime, ova mala djevojčica i njen otac su čekali u kolima njenoga brata da dođe iz škole sa školskim autobusom. Kada je otac vidio da se školski autobus približava on je curicu upitao gdje joj je brat?

Mala djevojčica je počela gledati uokolo i na sve strane pokušavajući da ugleda brata, a kada ga je ugledala počela je vrištati od sreće i njenoj sreći nije bilo kraja. Jednostavno se nije mogla smiriti i nije mogla da se prestane smijati od silnoga uzbuđenja.

Mada brata nije vidjela samo nekoliko sati izgleda da je njena ljubav tolika da je nju to izgledalo znatno duže. Njen osmijeh i sreća su toliko zarazni da je sam video na društvenim mrežama za veoma kratko vrijeme imao na desetine hiljada pregleda.

Vjerujemo da će i vama ovaj video popraviti raspoloženje i dan. Svakako ga pogledajte, nećete se pokajati:

..