Marko (35) je oženjen, i planira da se venča sa svoje dve devojke, a reakcija njegove supruge je POBEDILA…

Iako je od 2012. u braku sa Danijelom, Marko Silva (35) iz Nemačke planira da se uskoro venča sa svoje devojke, Kamilom i Džesikom.

Budući da P0LIG*MIJA nije D0ZV0LJENA, Marko kaže da njih troje žele da imaju SIMB0LIČN0 venčanje kako bi učvrstili svoju vezu.

Inače, Marko i Danijela imaju dvoje dece, i u “0TV0REN0M su braku” (mogu SL0B0DN0 da se viđaju sa drugim ljudima).

A Danijela je suprugu dala BLAG0SL0V za “venčanje” i kako kaže, najvažnije joj je da je on srećan kao i da joj nimalo ne smeta što će još dve žene V0DITI računa o Markovoj i njenoj deci.

Silva je svoje sadašnje devojke (obe imaju po 35 godina) UP0ZNA0 2019. na različitim zabavama, i po njegovim rečima, odmah je bilo jasno da se njih troje sjajno slažu.

– Kamila i Džesika su dobre prijateljice i mnogo stvari radimo kao TRI0. Za naš 0DN0S je ključno zajedništvo kao i P0DRŠKA naših P0R0DICA. Najviše se B0JIM0 da će gledati na našu decu u ŠK0LI zbog naših veza, ali mi ih 0DGAJAM0 da veruju u sebe i razmišljaju svojom GLAV0M – kaže Marko.

– Kada smo nas TR0JE zajedno, ljudi se uvek okreću za nama. Žene deluju u st*ahu, a muškarci su LJUN0M0RNI. Često me muževi pitaju kako da na najbolji način iskažu svoju želju za ovakvom vezom P0D USL0V0M da ostanu u braku. Takođe, ključno je da u našoj vezi nema LJUB0M0RE. Ako imamo PR0BLEM, odmah sednemo zajedno i NAST0JIM0 da ga rešimo – tvrdi Silva.

– Mi uopšte ne smatramo da smo NE0BIČNI. Za nas je naša veza najbolja, samo sa troje ljudi. Mi se volimo i P0DRŽAVAM0 i naš 0DN0S je 0DLIČAN. Naš sledeći K0RAK je da živimo zajedno i D0BIJEM0 decu – zaključio je Marko Silva.

(Izvor:usn1.net)

..