OVOG DEČAKA SU PORODICE 10 GODINA USVAJALE I VRAĆALE NAZAD: A onda je otkriveno šta on njima ZAISTA RADI (VIDEO)

Tejlor i njegove dve sestre su usvojeni 2003. godine, međutim, novi roditelji su odlučili da je on „previše ljut“ za njih i onda su ga vratili nazad. Od tog trenutka, potraga za njegovom porodicom i domom je trajala 10 godina, sve dok 2013. godine nije došao do velike životne prekretnice.

– To je uvek bila pomalo moja krivica, ali ja to nisam shvatio, znate, dok sam odrastao – rekao je Tejlor. Njegova socijalna radnica Koni je 10 godina pokušavala da mu nađe dom i porodicu i sve vreme je gledala kako su ga ljudi etiketirali kao loše dete.

– Svako dete može da se usvoji. Postoji porodica za svako dete – dodala je ona. Dečak je bio zanemarivan od strane njegovih bioloških roditelja koji su bili zavisnici od droge. Koni nikad nije odustala od njega, bila je odlučna da mu pronađe pravi dom.

Samo sam mislila na to kako se on oseća i kako krivi sebe posle svega – istakla je ona. Bila je toliko uznemirena, da se to odrazilo i na njeno zdravlje. Odlučila je da podnese papire za usvajanje i tako postala zvanično Tejlorova mama posle 10 godina.

– Ovo je mesto gde ja pripadam. Ona zna moju najgoru stranu, a i dalje joj je stalo do mene i voli me – rekao je Tejlor.


(Izvor: Telegraf)

..