NOVI ZAKON KAŽE KAKO TREBA SVE BITI ZATVORENO NEDJELJOM : To će biti zapravo odmor za radnike, a veliki pakao za vlasnike !

GDJE GOD DA U EVROPSKU UNIJU OTPUTUJETE, VIDJETI ĆETE KAKO NI JEDNA PRODAVNICA, A NI MARKET NEDJELJOM NE RADI. ZATVORENO JE SVE. SVI SUBOTOM OBAVE ONO ŠTO IM TREBA ZA KUPOVINU, JER ZNAJU KAKO SUTRA NEĆE NIŠTE NI RADITI.
NEDJELJOM OSTAJE SAMO DAN ZA ODMOR I ZA ŠETANJE, TAKO DA SU I TO MNOGI RADNICI POŽELJELI, ALI NIKAKO DA SE TAJ ZAKON USVOJI I KOD NAS.
Danas je u Poljskoj na snagu stupio novi zakon prema kojem moraju prodavnice biti zatvorene nedjeljom. Osim toga, zakon je predložio da svi radnici koji su radili, da sada provedu odmore nedjeljom sa svojom porodicom.
Ovaj zakon o kojem pišemo je i podržala vadajuća konzervativna partija, ali su se tom prilikom usprotivile opozicione partije sa upozorenjem, da bi moglo mnogo ljudi da tako izgubi posao.
Naravno bez obzira na sve, svima je potreban taj dan odmora.
Po ovom zakonu, zabrana če se u mjesecu najviše dvije sedmice primjenjivati, a kasnije će se povećati na tri sedmice u 2019.godini. Na kraju i sve nedjelje u 2020.godin, izuzev nedjelja pred praznike.

..