Pogledajte koliko EURA su oni zarrađivali mjesečno jer su radili na ovom MJESTU!! Hjteli su pomoći i rodbini ali su oni odbili a pogledajte i zašto…

Ovaj bračni par je počeo d aradi u inostranstvu ali trebalo im je baš dosta vremena da se odluče za to i spakuju svoje kofere i odu tamo jer im je bilo jako žao ostaviti svoje.

Međutim da su znali da tamo mogu da ovoliko novca zarade otišli bi i ranije i ne bi žalili ni za čim. Sada tvrde kako doslovno ne znaju šta da rade sa ovolikim novcem koji imaju. Odlučili su da ispune sve svoje želje koje su imali do sada kako bi potrošili svoj novac kvalitetno.

Uzimali su egzotičnu hranu, egzotičnu odjeću, masaže, razne izlete i naravno još dosta stvari.

Njena rođaka je zamolila ako može da njoj nađe posao jer nisu baš u najboljoj financijskoj situaciji a baš u firmi gdje su oni radili su tražili nekoliko radnika i mogla je tu zaposliti jer je ova žena znala i Njemački jezik.

Ali ona je odbila da joj pomogne jer je reka njoj kako i nije baš u najboljoj finmancijskoj situaciji ali zapravo nije htjela da joj pomogne jer do sada nisu bile u dobrim odnosima pa sada kada joj treba pomoć ona je zove. Ona je rekla kako iako su u rodbinskoj vezi ona nije dužna da njoj pomaže.

Malo ružno od nje jer ako je već mogla da pomogne ne bi je ti koštalo u životu ali ona nmije htjela.Tvdri kako njena rođaka nikada u životu se nije trudila ništa da uradi sama samo je očekivala da joj drugi pomažu a ona nikome.

..