ŠKOLA U ŠOKU: Kada je učiteljica videla šta je dete DONELO za ručak u školu, odmah je alarmirala POLICIJU!

Posao učitelja i nastavnika nije samo da obrazuju decu, već i da brinu o njima.

Ova učiteljica je svakodnevno brinula o svojim đacima, pomagala im u svemu i veoma je vezana za decu koju je učila važnim životnim lekcijama.

Kada je jednog dana pogledala šta se nalazi u kesi šestogodišnjaka umesto ručka, ostala je šokirana. Otvorila je kesu i nije mogla da veruje i odmah je otišla kod direktora, a odmah je u školu stigla i policija.

Naime, učiteljica je kutiji pronašla heroin, papirne kesice i pilule. Majka devojčice je priznala da svom sinu svakodnevno sprema ručak za školu i da je heroinski zavisnik.Policajci su bili šokirani kada im je rekla da je greškom zamenila svoju kesu s drogom i sinovljev ručak. Sve je postalo još gore kada je priznala da je posumnjala da je zamenila kese, ali nije imala volje da proverava. „Nisam bila sigurna, pa sam otišla da spavam. Ne mogu da verujem da sam ovo uradila!“

Srećom, dete je pokazalo sadržaj kese učiteljici a ne ostaloj deci, dok su ponašanje ove majke svi osudili. „Grozna majka, treba joj zauvek oduzeti dete, a nju poslati u zatvor!“

„Dete je moglo da podeli pilule drugoj deci u školi kao slatkiše, strašno“, neki su od komentara roditelja dece iz škole. Žena je uhapšena, ali je vrlo brzo puštena iz pritvora.

(Izvor: Bktvnews.com)

..