Tinejdžerka koja je postala majka vodila je svoju bebu svaki dan u bolnicu, a doktori su shvatili zašto kada su vidjeli njen Facebook profil!

Ipak postoji mnogo roditelja koji su tinejdžeri, a mi kao zajednica imamo problem kada naša djeca dobiju djecu.

Osamnaestogodišnjaci su premladi da bi bili roditelji. Ipak postoji mnogo roditelja koji su tinejdžeri, a mi kao zajednica imamo problem kada naša djeca dobiju djecu.

U Floridi Brenna Winter (19) dobila je malu curicu sa 18 godina. Ispisala se iz škole kako bi se brinula o svom djetetu, što pokazuje odgovornost i brigu.

Također jako je žalosno što je izgubila obrazovanje. Prošlog juna, ona je svoju bebu vodila u dječicu bolnicu dva dana za redom jer je beba povraćala krv.

Postavila je poruku na društvene mreže govoreći da je zabrinuta za zdravlje dvoje bebe. Beba je primljena u bolnicu i tada su doktori primijetili ranu na jednjaku.

Dok je bila u bolnici beba je prestala disati, bila je sama u sobi sa svojom majkom. Osoblje je vidjelo snimak kamere u sobi i vidjelo kako Winter pokušava udaviti bebu.

Kasnije je Winter držala svoju bebu toliko blizu sebe i toliko čvrsto dok ju je hranila da je bebin puls naglo opao, te se alarm ponovo oglasio.

Odbijala je optužbe da je povrjeđivala svoje dijete, ali je kasnije priznala da ju je davila.

Winter tvrdi kako je bila pod stresom. Ubistvo novorođenčeta neće učiniti da stres nestane. To je jako tužno. Ona nije imala nikakvu podršku. Trenutno se nalazi u zatvoru.

Podijelite ovu priču.

..