Žena rekla svome mužu da je imala “normalan dan”

Možemo reći da je svaka mama super heroj, a sigurni smo da ćete se složiti sa nama kada to kažemo. One su takve osobe da mogu raditi sve odjednom, dok one imaju nevjerovatnu ljubav prema svojoj djeci. Mogućnosti koje oni imaju su može se reći bez ikakvih granica. Jedan video je takav da je dodirnuo srca preko pet miliona ljudi. Naziv ovog videa je “normalan dan”.

Taj video je pokazao kakav je to jedan obični dan majke koja ima dvoje male djece. Tako ova mama počinje svoj dana prije nego što sunce izađe i kada njena djeca počnu vrištati i zvati je. Onda ona ode tješiti svoju djecu koja se počinju svađati jedni s drgugima, ali ona brzo djeluje i sve to sredi.

Pored toga što je njen dan tek krenuo, ova mama podnosi veoma dobro sve situacije koje su stresne. Tada dolazi vrijeme kada treba otići u trgovinu i borba kreće onda kada ona pokušava da smjesti svoju djecu u auto, ali to ona može da uradi bez ikakvih problema. Tada na red dolazi čišćenje nereda.

Njena mala kćerka prolazi kroz kuhinju noseći tortu, ali ova mama vidi da je ona ne drži kako bi trebala, te nije stigla na vrijeme i torta je pala na pod. Mama onda sjeda na pod i predaje se, dok ona u sebi zna kako je sve to samo jedan dio majčinstva. Suprug joj dolazi s posla i pita je kako je njen dan prošao, dok mu ona govori da je sve bilo sasvim normalno. Tada se ona prisjeća svih tih trenutaka koji su napunjeni problemima. Za nju je sve to normalno, a možete sada i pogledati šta ona pod time misli:

..