Majka ostavila bebu u hladnoj i napuštenoj kući: Poslije 10 godina je saznala vijest zbog koje ju je steglo u prsima

Ova priča je imala tužan početak za jednu malu djevojčicu. Nju su roditelji napustili i ostavili samu u njihovoj kući, pokupili svoje stvari i otišli. Za bebom se nisu obazirali , čak su je ostavili na prljavom i hladnom podu. Nakon što su napustili kuću beba je počela panično da plače .Komšija koji je tu prolazio narednog dana čuo je bebin plač ali ništa neobično.Međutim kad se isti scenario ponovio još jednom , stari komšija je odlučio da provjeri šta se dešava.

Ušao je u kuću i tamo vidio napuštenu bebu kako leži na podu. Odma su pozvali policiju a beba je završila u bolnici.Policija je saznala bebino ime , ali nisu uspjeli pronaći biološke roditelje od male djevojčice.Bebi su ime promijenili u Liza. Kada se oporavila ,nakon par dana , bila je spremna za odlazak u sirotište.

Dok je bila u bolnici Lizu je svakodnevno posjećivala Ina Nika , koja je tu bila radi svog bolesnog sina .Ina Nika je jako zavoljelja malu djevojčicu.Svaki dan joj je kupovala igračke donosila hranu i piće , te ju tretirala kao svoje rođeno dijete.Kada je Liza morala iću u sirotište,Ina Nika je bila jako tužna.

Nakon par dana dana Ina Nika je odlučila da usvoji djevojčicu.Otišla je u sirotište obavila svu potrebnu papirologiju i kada je proces bio završen Liza je došla u njihovu kuću.Bila je tu srdačno primljena.Ina Nika se trudila oko djevojčice , koja je zbog sovg teškog djetinjstva bila istraumirana.

Ali njena nova majka nije dopuštala da se djevojčica išta drugačije osjeća nego njena biološka djeca .Upisala ju je na oles, Liza je postala jako lijepa djevojka tako da se uskoro proslavila i kao model .Život ove nesretne napuštene djevojčice išao je uzlaznom putanjom.Kada su njeni pravi roditelji saznali da je tako uspješna htjeli su stupiti s njom u kontakt , ali ona je odbila .

Izvor: savskemeduze.com

..