Rekla dečku da je trudna i da nosi njegovo dijete, a onda joj je on otkrio užasnu istinu koja ju je rasplakala (VIDEO)

Šala je sastavni dio ljudske egzistencije. Pored toga što zbližava ljude, šala je jako dobra i začovjekov organizam jer izaziva smijeh koji potiče lučenje hormona sreće u našem organizmu. Ljudi se danas šale na najrazličitije moguće načine međutim nekada znaju pretjerati. Na različitim internet platformama od kojih je Youtube najpoznatiji svakodnevno se pojavljuju videi u kojima se vide različiti sacojalni eksperiment ili prankovi. Mnoge poznate ličnosti su nekada bile izložene prankovima a njihove reakcije su bile krajnje interesantne za gledati.

Ipak, šala o kojoj će biti riječi u nastavku je krajnje zanimljiva i  nevjerovatna. Naime, da li ste ikada razmišljali o tome kako biste reagovali da vam djevojka iz vedra neba kaže kako je trudna?

Eh, ovaj rank upravo govori o tome. Naime, djevojka je odlučila da se našali na račun svoga mladića i da mu kaže da je trudna. Kako bi imala sve dokumentovano uključujući i njegovu rekaciju odlučila je da sve snimi kamerom. Međutim mladić kao da je znao da se ona zeza sa njim pa je odlučio da se i on sa njom našali. Naime kada mu je rekla da je trudna, iako to nije zaista bila, mladić je stao skamenjen i rekao joj kako on ne može imati djecu jer je sterilan. Reakcija djevojke je bila zaista nevjerovatna,  može se reći da je i ona ostala bez teksta, ali kada je ona ostala razočarana i zabrinuta on joj je rekao da se i on samo šali. Najbolje je da pogledate ovaj urnebesni video koji će vas nasmijati do suza.

..