(VIDEO) Žena je rekla mužu da je imala „normalan dan“ – tada je njezino dijete ispričalo pravu istinu

Mame su pravi super heroji. Oni mogu raditi puno stvari odjednom, a njihova ljubav prema djeci je neopisiva. Njihove mogućnosti i sposobnosti su jednostavno bez granica.

Ovaj video i poruka koju šalje dodirnuli su srca preko 5,3 milijuna ljudi. Ime videa jest „Normalan dan“, a prikazuje tipičan dan jedne majke s dvoje male djece. To je video s kojim se mnoge majke mogu poistovjetiti.

Mama u video počinje svoj dan prije izlaska sunca s vri***njem jednog djeteta: „MAMAA“. U njezinoj je sobi ču*ovište i treba ju tješiti. Nakon toga se svoje djece počinju sv*đati, a majka mora brzo djelovati i srediti situaciju.

Iako joj je dan tek započeo, ova super-mama jako dobro podnosi svaku str*snu situaciju.

Tada je vrijeme za odlazak u trgovinu. Bo*ba počinje dok pokušava djecu smjestiti u auto. Naravno, sama kupovina je avantura za sebe, no ona i to sve uspijeva podnijeti bez pro**ema.

Tada dolazi čišćenje ner*da. Njezina malena kćer nosi tortu kroz kuhinju. Mama vidi da ju ne drži ravno, ali ne stiže na vrijeme – cijela torta pa*da na pod. Majka sjeda na pod i predaje se, ali zna da je sve to dio majčinstva.

Njezin se suprug vraća kući s posla i pita ju kako je provela dan, a ona mu odgovara da je sve bilo normalno. Prisjećala se cijelog dana ispunjenog raznim dječjim pro***mima i na**dima. Razmišlja o kaosu za vrijeme ručka. Razmišlja o neprestanom spremanju nereda i promjenama pelena. No za nju, taj je ka*os i st*es – normalan.

Mnoge majke se osjećaju pre**trpano poslom, pod st*esom, i podcijenjeno. No, ovaj video treba pogledati svaka majka. Ovu predivnu poruku na kraju svaka majka zaslužuje čuti.

Kada je otac upitao kćer kako je njezina majka provela dan, njezin je odgovor mamu u po***nosti izn***adio. Za ovo će vam trebati rupčić.

(Preuzeto sa: usn.co.ba)

..