Nakon što je izgubio 104 kg, inspirirao je svoje prijatelje da izgube 1814 kg

Ako ste ikada mislili da je nešto nemoguće, sigurno vam se promijenio život kada ste uvidjeli da to baš i nije tako.

Josh LaJaunie iz Thilbodauxa, Luisiana, bio je toliko inspiriran dok je gledao svoj omiljeni sportski tim, New Orleans Saints, kako pobjeđuju na Super Bowlu 2010, da je shvatio da je sve moguće uz trud, rad i nadu. U to vrijeme, Josh je bio težak 190 kg te je bio u potpunosti jadan, no sve se to uskoro promijenilo.

Foto: Facebook

Na svom Josh otkriva svoju priču te ohrabruje sve osobe koje imaju problema s težinom. Izjavljuje da nikada ne znate što će vas inspirirati da promijenite svoj život, ali ćete znati kada to osjetite.

„Kada su New Orleans Saintsi postigli nemoguće u veljači 2010, ja sam se zauvijek promijenio. Imao sam novu sliku „nemogućeg“ u glavi. To više nije bilo nešto što je stvarno, nekakva prepreka ili zapreka, nego je postalo samo iluzija.

Zauvijek me je promijenilo to što se dogodilo ono što su mi govorili da je nemoguće. Nešto u meni se doslovno promijenilo.“

Foto: Facebook

Dok je odrastao, Josh je uvijek bio sportski tip. Na fakultetu je igrao nogomet dok nije zadobio ozljedu. Tijekom vremena, njegove loše prehrambene navike i manjak vježbe su se povećali, a kada je 2008 oženio svoju suprugu B. J., nosio je veličinu 54.

Nakon što je gledao Saintse kako pobjeđuju, Josh je odlučio smršaviti. Krenuo je na dijetu, a u 2013-oj je istrčao dugačku utrku, Cres City Classic. Sa 154 kg bio je sretan što je stigao do cilja.

Foto: Facebook

Josh sada prakticira biljnu dijetu i usredotočava se na zdravu prehranu. Počeo je trčati, a sada vodi The Missing Chins Run Club. Ta fitness udruga ima preko 50 članova koji slijede Joshovu dijetu i savjete za vježbanje te su zajedno izgubili 1814 kg, zahvaljujući Joshevoj inspiraciji.

Josh se čak pojavio i na naslovnici „Runner’s World“ časopisa te je ispričao svoju nevjerojatnu priču mnogim novinarima.

Foto: Facebook

Ovo samo pokazuje da se prava inspiracija može kriti bilo gdje. Podijelite ovu priču kako bi inspirirala osobe koje se još uvijek pate te žele biti zdrave.

..