U isto vreme postaje otac i deda, priča koja je obišla čitav svet!

Sigurni smo da kada ste pročitali naslov ovog članka, bili ste skeptični. Razumemo! No, to je istina: Tomi Konoli ima 23 godine i postao je otac i deda za svega nekoliko nedelja…. Mi ćemo vam ispričati njegovu neverovatnu priču!

Kada su bili mali, Tomi i njegova, puno mlađa rođaka, Emi bili su veoma bliski, ali su tokom vremena izgubili kontakt, jer su razdvojeni. Nakon nekoliko godina, Tomi je dobio pismo od rođake, u kome mu piše da nije imala sreće u životu – nepismena je i siromašna, a sada je i u drugom stanju.

Viral NovaTomi je rekao: “Njena priča me je uzrujala i bio sam frustriran jer nisam znaokako da joj pomognem”

Tomi je odlučio da zakonski usvoji Emi. Nakon nekoliko nedelja i mnogo administrativnih koraka, došla je da živi sa njim i na kraju rodila prekrasnog dečaka. Prestala je da uzima drogu kada je saznala da je u drugom stanju, želeći da počne ispočetka.

Viral NovaU očima zakona, Emi je Tomijeva ćerka i njeno dete, njegov sin. Potpuno ludo! Ali Emi Tomija i dalje smatra za rođaka, koji ju je spasio.

Ona je rekla: “Ja sam najsretnija devojka na svetu. Sve što sam želela je da dam ovom malom detetu bolji život, nego što sam ga ja imala …. . Hvala ti za sve, Tomi! “

Viral Nova

Podeli te ovu potresnu ispoovest ukoliko smatrate da svako ima pravo na drugu šansu!

Izvor:

..