ISPOVIJESTI: Toliko sam poludio da nisam znao šta radim. Utrčao sam u kuću i uzeo tatin pištolj iz latice i krenuo kod nje..

Saznao sam da me djevojka prevarila. Toliko sam poludio da nisam znao šta radim. Utrčao sam u kuću i uzeo tatin pištolj iz latice i krenuo kod nje. Na pola puta sam stao i sam sebi šamar odvalio da sebi dođem i da se unormalim jer ona ne zaslužuje da zbog nje završim u pritvoru. Navečer sam je pozvao da se vidimo, ponašao sam se kao da ništa ne znam.

Odveo sam je u periferiji grada i počeo da je palim, skidam i hvatam, a onda kada sam je golu skinuo, istjerao sam je iz auta, njenu odjeću sam ostavio u autu i samo sam joj dobacio kako znam da me prevarila pa otišao. Ostala je tamo potpuno gola. Možda se takva kući i vratila, ne znam. Nikada više nisam je čuo niti bih to volio. Tako prolaze nevjerne glupače koje nemaju poštovanja prema muškarcima. Uvijek mi je govorila o svojoj velikoj ljubavi prema meni i kako me nikada ne bi prevarila. Eto koliko su pojedine žene spremne lagati.

(ispovjesti.novi.ba)

..