Planirao je brak, a devojka mu se iznenada UDALA za DRUGA: Mnogi su u ŠOKU kada su čuli razlog

Oseća se JAKO L0ŠE

Kazahstanac po imenu Alibek (25) MNOGO je RAZ0ČARAN u devojke nakon što mu se bivša voljena udala za jednog od najboljih prijatelja i to iz interesa.

Sa devojkom koja se zove Mereke bio je tri godine u vezi i nakon svog tog PERI0DA kada je 0DLUČI0 da je ZAPR0SI, nije 0ČEKIVA0 ovakvu reakciju. Njegova draga izabrala je, kako kaže, B0GAT0G muškarca zbog LAG0DN0G života.

Za razliku od nejgovog druga i P0R0DICE, Alibekovi R0DITELJI žive na ivici SIR0MAŠTVA , a studije je morao da pre*k*ine i da se ZAP0SLI na manje P0PULARNIM P0SL0VIMA, jer PET0ČLANA P0R0DICA (otac, majka, dve sestre i on) nema novca.

Sa Mereke je planirao brak i P0R0DICU i već su uveliko bili RATG0VARALI o selidbi u novi iznajmljeni stan kako bi živeli zajedno. Tada ga je sačekao ša*m*ar života.

– Naša veza je P0ČELA da se P0G0RŠAVA pre 0TRPILIKE šest meseci. Mereke je postala hladna prema meni. P0ČELI smo da se sva*đ*amo i to je trajalo skoro svakog dana. Tražila je da kupim auto, ali nisam hteo da TR0ŠIM novac na to, P0ŠT0M mi je cilj bio da štedimo i da sutradan imamo svoj stan – rekao je Alibek.

Posle još jedne sv*đe, devojka je rekla Alibeku da je kraj i da želi da ode.

Sutradan je zaista otišla i više mu se nije javljala, a promenila je i broj telefona.

Alibek je bio tužan zbog njene 0DLUKE, ali pravi Š0K usledio je nekoliko dana kasnije kada je saznao je nekoliko meseci kasnije kada se Mereke udala za njegovog prijatelja Marata.

– Kada sam ovo saznao, D0ŽIVE0 sam NE*VNI SL0M. ISP0STAVIL0 se da su imali nešto još dok je sa mnom bila u vezi i da me je va*ala sa njim. Ne znam kako živeti nakon toga. Marat ima svoju K0MPANIJU, finansijski je M0ĆAN i sigurno je to bio cilj. Jednostavno, shvatio sam da joj je novac važniji od ljubavi – zaključio je Alibek.

Posle njegove ISP0VESTI mnogi mu na društvenim mrežama daju reakcije P0DRŠKE, kao i to da Mereke nije bila za njega, već da će naći pravu devojku kakvu i zaslužuje.

(Izvor:usn1.net)