PSIHOLOŠKI TEST: ŽIVOTINJA KOJU PRVU VIDITE OTKRIVA VAŠU NAJVEĆU SLABOST

Poput Roršahovih mrlja, i apstraktne slike mogu da otkriju vrijedne detalje o vašoj ličnosti i načinu na koji razmišljate. U ovom slučaju, vašu tajnu otkriće prva životinja koju prepoznate na slici. Budite iskreni – koja vam je najjače privukla pažnju? Koju životinju ste prvu prepoznali?

Zebre

Vi ste izuzetno harizmatična osoba i ljudi uvijek računaju na vas. Najbolje funkcionišete u grupi. Spremni ste da se žrtvujete za potrebe drugih i svjesni ste činjenice da ste zajedno jači. Koristite svoju anonimnost kako biste postigli svoje ciljeve. Međutim, kao pojedinac, posustajete. Nedostaje vam snaga volje. Budite svjesni i te činjenice.

Lav

Imate ogroman ego i vi to znate. Nije vam problem da jurite za svojim plenom koliko god da je potrebno, a kada ga uhvatite, proždirete ga bez milosti. I ne zanima vas šta drugi misle. Međutim, dok je vaša individualna snaga impresivna, ona ima jednu slabost. Jednostavno ćete se jednom umoriti i tada ćete početi da griješite, a jako vam je teško da radite u timu. Mislite o tome, prenosi Kolektiv.

Ptičica

Uočili ste ptičicu koja sjedi na zebri, bravo! To znači da imate izvanredan smisao za detalje. Vjerovatno ste perfekcionista, barem u nekom dijelu svog života. Vi ste poštena, objektivna osoba i trudite se da živite normalno. Međutim, nekad ste prestrogi prema sebi i sami sebe kočite, bilo bi dobro da naučite da se opustite i prepustite.

()